BOLU / MERKEZ - Bolu Anadolu İmam Hatip Lisesi

PANSİYONLU ÖĞRENCİLERE D TİPİ KUR´AN-I KERİM KURSU AÇILDI

Bolu Müftülüğü ve okulumuzun ortak çalışması neticesinde pansiyonumuzda D tipi Kur´an-ı Kerim Kursu açtık.

Öğrencilerimizi Kur´an-ı Kerim dersinden daha başarılı kılmak ve  onları mesleğe hazırlamak amacıyla Devlet Parasız Yatılı Öğrenci Yurdunda D Tipi Kuran Kursu açtık. Bolu Müftülüğü´nün görevlendirmiş olduğu Kur´an Kursu öğreticisinin vermiş olduğu bu kursta öğrencilerimiz haftada en az iki gün Kur´an eğitimi almaktadırlar. Okulumuz  Kur´an-ı Kerim Dersi öğretmenlerinin, desteğe ihtiyacı olan DPY öğrencilerinden  seçtiği öğrenciler ve gönüllü öğrencilerle sayımız 35 kişiye ulaştı. Bu sayı DPY öğrencilerimizin  1/4´den daha fazladır.  Güreş kurslarımız, Kickboks kurslarımız, bilgisayar kurslarımız aşçılık kurslarımız vs. dikkate alındığında ders dışı etkinliklere katılmayan öğrencimiz neredeyse yok denecek kadar azdır.

Projelerimizde bizlerden desteğini esirgemeyen Bolu Müftülüğü´ne ve Kurs hocamıza teşekkür ediyoruz.

Yayın: 28.02.2017 - Güncelleme: 02.03.2017 11:39 - Görüntülenme: 497