PANSİYONUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ

Milli bir kültüre sahip, içinde yaşadığı topluma ve tüm insanlığa faydalı,  iyi bir insan, iyi bir vatandaş  yetiştirmek gayesiyle "Her Hafta Bir Konuk Projesi"ni hayata geçirdik.

01.02.2017 1440

Öğrencilerimizi milli bir kültüre sahip, içinde yaşadığı topluma ve tüm insanlığa faydalı,  iyi bir insan, iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek; onlardaki aidiyet duygusunu geliştirebilmek  gayesiyle "Her Hafta Bir Konuk Projesi"ni hayata geçirdik.

Bu porje kapsamında her perşembe akşamı bir konuğumuzu öğrencilerle buluşturduk. Konuklarımızı okulumuzdan emekli öğretmenlerden, öğrencilerimize model olabilecek üniversite örencilerinden ve  toplumun değişik kesimlerinde görev yapan değişik mesleğe mensup kişilerden seçtik. Buluşmalarımız bir ders havasından daha ziyade karşılıklı sıcak ve samimi bir dialog içersinde geçmektedir.